Incendis forestals a l'hivern (Incendios forestales en invierno)

Al podcast Ecosfera parlem sobre quines són les causes dels incendis forestals als ecosistemes mediterranis? Parlem dels incendis a l'estiu d'Austràlia i dels incendis a l'hivern d'Alacant. Debatrem sobre les causes del canvi de l'estacionalitat dels incendis forestals a Espanya de l'estiu a l'hivern i la seua relació amb la manca de mitjans de prevenció-extinció i d'una incorrecta ordenació i planificació del territori.

Continuem amb la migració del podcast sobre divulgació mediambiental  al portal de referència iVoox. Ecosfera 6, temporada 1 (16/2/2009). Incendis forestals a l'hivern.
---
En el podcast Ecosfera hablamos sobre ¿Cuáles son las causas de los incendios forestales en los ecosistemas mediterráneos? Hablamos de los incendios en verano de Australia y de los incendios en invierno de Alicante. Debatiremos sobre las causas del cambio del estacionalidad de los incendios forestales en España del verano al invierno y su relación con la carencia de medios de pervención-extinción y de una incorrecta ordenación y planificación del territorio. Continuamos con la migración del podcast sobre divulgación medioambiental  al portal de referencia iVoox. Ecosfera 6, temporada 1 (16/2/2009). Incendis forestals a l'hivern.
 ---
ECOSFERA es un espai radiofònic de contingut mediambiental del programa setmanal l'Almàssera de Ràdio Sant Vicent (95.2 FM, Sant Vicent del Raspeig, Alacant), que es va emetre entre desembre del 2008 i juny del 2011. Darrere d'ECOSFERA estan Juli Colomer Valcárcel i Gema Llorens Canosa, en les tasques de producció, guió i locució (AGL mediambient · Agència Laboratori mediambient).
Contacte: AGLmediambient@gmail.com
---
ECOSFERA es un espacio radiofónico de contenido medioambiental del programa semanal l'Almàssera de Radio San Vicente (95.2 FM, San Vicente del Raspeig, Alicante), que se emitió entre diciembre de 2008 y junio de 2011. Detrás de ECOSFERA están Julio Colomer Valcárcel y Gema Llorens Canosa, en las tareas de producción, guión y locución (AGL mediambient · Agència Laboratori mediambient).
Contacto: AGLmediambient@gmail.com