Mobilitat sostenible (Movilidad sostenible)

Continuem amb la migració del podcast sobre divulgació mediambiental Ecosfera al portal de referència iVoox. Ecosfera 4, temporada 1 (2/2/2009). La crisi econòmica i el mediambient: mobilitat sostenible com a part de la solució? (La crisis económica y el medioambiente: ¿movilidad sostenible como parte de la solución?).
La crisi econòmica i el mediambient: els cotxes elèctrics, "verds" i "ecològics" com a solucions? Anàlisi de la situació des de la perspectiva de l'estalvi i l'eficiència energètica, així com des de les estratègies de mobilitat sostenible i les seues implicacins sobre la qualitat de l'aire urbà, els nous dissenys urbans, els transports col·lectius, la bicicleta i la marxa a peu.
---
La crisis económica y el medioambiente: ¿los coches eléctricos, "verdes" y "ecológicos" como soluciones? Análisis de la situación desde la perspectiva del ahorro y la eficiencia energética, así como desde las estrategias de movilidad sostenible y sus implicaciones sobre la calidad del aire urbano, los nuevos diseños urbanos, los transportes colectivos, la bicicleta y la marcha a pie.
---
ECOSFERA es un espai radiofònic de contingut mediambiental del programa setmanal l'Almàssera de Ràdio Sant Vicent (95.2 FM, Sant Vicent del Raspeig, Alacant), que es va emetre entre desembre del 2008 i juny del 2011. Darrere d'ECOSFERA estan Juli Colomer Valcárcel i Gema Llorens Canosa, en les tasques de producció, guió i locució (AGL mediambient · Agència Laboratori mediambient).
Contacte: AGLmediambient@gmail.com
---
ECOSFERA es un espacio radiofónico de contenido medioambiental del programa semanal l'Almàssera de Radio San Vicente (95.2 FM, San Vicente del Raspeig, Alicante), que se emitió entre diciembre de 2008 y junio de 2011. Detrás de ECOSFERA están Julio Colomer Valcárcel y Gema Llorens Canosa, en las tareas de producción, guión y locución (AGL mediambient · Agència Laboratori mediambient).
Contacto: AGLmediambient@gmail.com