Eines ciutadanes per a combatre el canvi climàtic (Herramientas ciudadanas para combatir el cambio climático)

Al podcast Ecosfera parlem de com reduir l'escalfament global del planeta? És a dir, la reducció de l'efecte hivernacle, mitjançant la reducció de les emissions de CO2 derivades del consum elèctric i del consum de carburants, així com la compensació d'aquestes emissions. Analitzem les eines per a combatre el canvi climàtic a nivell individual, a través de diferents enfocaments com: el control del consum elèctric i energètic, el control del consum de carburants, així com la compensació de les nostres emissions de CO2 a l'atmosfera: Pensa globalment i actua localment!
Continuem amb la migració del podcast sobre divulgació mediambiental Ecosfera al portal de referència iVoox: Ecosfera 9, temporada 1 (16/3/2009). Eines ciutadanes per a combatre el canvi climàtic.
---
En el podcast Ecosfera hablamos de ¿cómo reducir el calentamiento global del planeta? Es decir, la reducción del efecto invernadero, mediante la reducción de las emisiones de CO2 derivadas del consumo eléctrico y del consumo de carburantes, así como la compensación de estas emisiones. Analizamos las herramientas para combatir el cambio climático a nivel individual, a través de diferentes enfoques como: el control del consumo eléctrico y energético, el control del consumo de carburantes, así como la compensación de nuestras emisiones de CO2 a la atmósfera: ¡Piensa globalmente y actúa localmente! Continuamos con la migración del podcast sobre divulgación medioambiental Ecosfera al portal de referencia iVoox: Ecosfera 9, temporada 1 (16/3/2009). Eines ciutadanes per a combatre el canvi climàtic.
---
ECOSFERA es un espai radiofònic de contingut mediambiental del programa setmanal l'Almàssera de Ràdio Sant Vicent (95.2 FM, Sant Vicent del Raspeig, Alacant), que es va emetre entre desembre del 2008 i juny del 2011. Darrere d'ECOSFERA estan Juli Colomer Valcárcel i Gema Llorens Canosa, en les tasques de producció, guió i locució (AGL mediambient · Agència Laboratori mediambient).
Contacte: AGLmediambient@gmail.com
---
ECOSFERA es un espacio radiofónico de contenido medioambiental del programa semanal l'Almàssera de Radio San Vicente (95.2 FM, San Vicente del Raspeig, Alicante), que se emitió entre diciembre de 2008 y junio de 2011. Detrás de ECOSFERA están Julio Colomer Valcárcel y Gema Llorens Canosa, en las tareas de producción, guión y locución (AGL mediambient · Agència Laboratori mediambient).
Contacto: AGLmediambient@gmail.com