La "taxa de retorn energètic" i les energies alternatives (La "tasa de retorno energético" y las energías alternativas)

Al podcast Ecosfera debatrem com reduir les emissions de CO2 procedents de la producció d'energia elèctrica? És a dir, com canviar el model energètic? Fem una descripció de les fonts actuals de generació d'electricitat a Espanya, així com una reflexió sobre la "taxa de retorn energètic" o balanç energètic dels sistemes de producció energètica (convencional i renovables) per veure quines fonts caldria potenciar i quines caldria eliminar. També parlem de la nova font tipogràfica ecològica que estalvia tinta: "Ecofont".
Continuem amb la migració del podcast sobre divulgació mediambiental Ecosfera al portal de referència iVoox: Ecosfera 10, temporada 1 (23/3/2009). La "taxa de retorn energètic" i les energies alternatives.
---
En el podcast Ecosfera debatiremos ¿Cómo reducir las emisiones de CO2 procedentes de la producción de energía eléctrica? Es decir, ¿cómo cambiar el modelo energético? Hacemos una descripción de las fuentes actuales de generación de electricidad en España, así como una reflexión sobre la "tasa de retorno energético" o balance energético de los sistemas de producción energética (convencional y renovables) para ver que fuentes se deberían potenciar y cuales se deberían eliminar. También hablamos de la nueva fuente tipográfica ecológica que ahorra tinta: "Ecofont". Continuamos con la migración del podcast sobre divulgación medioambiental Ecosfera al portal de referencia iVoox: Ecosfera 10, temporada 1 (23/3/2009). La "taxa de retorn energètic" i les energies alternatives.
---
ECOSFERA es un espai radiofònic de contingut mediambiental del programa setmanal l'Almàssera de Ràdio Sant Vicent (95.2 FM, Sant Vicent del Raspeig, Alacant), que es va emetre entre desembre del 2008 i juny del 2011. Darrere d'ECOSFERA estan Juli Colomer Valcárcel i Gema Llorens Canosa, en les tasques de producció, guió i locució (AGL mediambient · Agència Laboratori mediambient).
Contacte: AGLmediambient@gmail.com
---
ECOSFERA es un espacio radiofónico de contenido medioambiental del programa semanal l'Almàssera de Radio San Vicente (95.2 FM, San Vicente del Raspeig, Alicante), que se emitió entre diciembre de 2008 y junio de 2011. Detrás de ECOSFERA están Julio Colomer Valcárcel y Gema Llorens Canosa, en las tareas de producción, guión y locución (AGL mediambient · Agència Laboratori mediambient).
Contacto: AGLmediambient@gmail.com