Oceanografia i canvi climàtic (Oceanografía y cambio climático)

Al podcast Ecosfera, fem balanç de l'Any Polar Internacional 2009 que arriba a la seua fi. Parlem dels descobriments del vaixell oceanogràfic Hespérides (CSIC) i de les evidències del major desgel registrat als pols.
Per últim ens fem ressò de les pressions que pateixen els científics del Grup Intergovernamental d'Experts sobre el Canvi Climàtic (IPCC) de l'ONU per a "suavitzar" els seus informes. Continuem amb la migració del podcast sobre divulgació mediambiental Ecosfera al portal de referència iVoox: Ecosfera 8, temporada 1 (9/3/2009). Oceanografia i canvi climàtic en l'Any Polar Internacional.
---
En el podcast Ecosfera, hacemos balance del Año Polar Internacional 2009 que llega a su fin. Hablamos de los descubrimientos del barco oceanográfico Hespérides (CSIC) y de las evidencias del mayor deshielo registrado en los polos. Por último nos hacemos eco de las presiones que sufren los científicos del Grupo Intergubernamental de Expertos sobre el Cambio Climático (IPCC) de la ONU para "suavizar" sus informes. Continuamos con la migración del podcast sobre divulgación medioambiental Ecosfera al portal de referencia iVoox: Ecosfera 8, temporada 1 (9/3/2009). Oceanografia i canvi climàtic en l'Any Polar Internacional.
---
ECOSFERA es un espai radiofònic de contingut mediambiental del programa setmanal l'Almàssera de Ràdio Sant Vicent (95.2 FM, Sant Vicent del Raspeig, Alacant), que es va emetre entre desembre del 2008 i juny del 2011. Darrere d'ECOSFERA estan Juli Colomer Valcárcel i Gema Llorens Canosa, en les tasques de producció, guió i locució (AGL mediambient · Agència Laboratori mediambient).
Contacte: AGLmediambient@gmail.com
---
ECOSFERA es un espacio radiofónico de contenido medioambiental del programa semanal l'Almàssera de Radio San Vicente (95.2 FM, San Vicente del Raspeig, Alicante), que se emitió entre diciembre de 2008 y junio de 2011. Detrás de ECOSFERA están Julio Colomer Valcárcel y Gema Llorens Canosa, en las tareas de producción, guión y locución (AGL mediambient · Agència Laboratori mediambient).
Contacto: AGLmediambient@gmail.com